شورای نظارتی دستگاه های اجرایی به ریاست استاندار متمایز از شورای دستگاههای نظارتی است

شورای نظارتی دستگاه های اجرایی به ریاست استاندار متمایز از شورای دستگاههای نظارتی است

1393/11/07

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: شورای نظارتی تشکیل شده در استانداری به ریاست استاندار و با حضور معاونین استاندر، مدیران دستگاهای نظارتی و برخی از مدیران دستگاه های اجرایی با هدف هماهنگی و ایجاد تعامل و ارایه راهکار میان دستگاه های اجرایی تشکیل شده است.

پژمان نیک اقبالی با بیان این مطلب در نشست شورای فنی، اظهار داشت: این شورا متمایز از شورای دستگاه های نظارتی شامل دادگستری، دیوان محاسبات، اداره کل اطلاعات، سازمان بازرسی و ... است و عملکرد تعریف شده ای دارد.

وی افزود: وظیفه این شورا بررسی مشکلات مبتلا به استان و برقراری هماهنگی، همراهی، همفکری و ارایه طریق میان دستگاه های اجرایی در راستای رفع این مشکلات است.

تأسیسات قلب هر ساختمان است / مدیران به تأسیسات ساختمانها حساس باشند

نیک‌اقبالی در این جلسه که در آن روند تاسیسات ساختمان‌های در دست اقدام شهر سی‌سخت بررسی شد، اظهار داشت: مسئولان و متولیان اجرایی در هر دستگاهی باید به حوزه تاسیسات حساس باشند چراکه تاسیسات قلب هر ساختمانی است.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم توجه هرچه بیشتر به تاسیسات میکانیکی در سطح ساختمان‌ها تاکید کرد و با اشاره به بررسی پروژه‌های عمرانی شهرستان دنا، اظهار داشت: تعدادی از پروژه‌های بررسی شده شهرستان در وضعیت مناسبی بودند و به طرح‌هایی که ضعف‌های مشهودی داشتند تذکرات لازم داده شد.

وی، تصریح کرد: با توجه به اینکه در آستانه دهه پرفروغ فجر هستیم سعی بر این است که با بازدیدهای صورت گرفته پروژه‌هایی به بهره‌برداری برسند.

به گفته معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پروژه بهسازی روستاهای کوخدان، دهنو و سرمور 500 میلیون اعتبار برای روکش آسفالت این روستاها در نظر گرفته شد ولی متاسفانه این اعتبار در احداث دیوار حائل این منطقه هزینه شده است.

نیک‌اقبالی از مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد خواست تا کار روکش آسفالت این مناطق را هرچه سریع‌تر انجام دهند.

شرایط عمومی پیمان قانونی کامل و مرجع برای کارفرما و پیمانکار است

معاون عمرانی، با بیان اینکه شرایط عمومی پیمان قانون کاملی است، اظهار داشت: قانون های موجود در زمینه پروژه های عمرانی و پیمانکاری کامل هستند اما متأسفانه در اجرای قانون ضعف وجود دارد.

نیک اقبالی اظهار داشت: اگر مدیر دستگاه اجرایی، کارفرما و پیمانکار هر کدام به وظایف قانونی و تعهدات خود عمل کنند و هر کس به سهم خود سهل انگاری نکند مشکلات پروژه های عمرانی مرتفع می شوند.

وی، با بیان اینکه مستندسازی در اقدامات پیمانکاری ضعیف است، تأکید کرد: پیمانکاران موظف هستند همه اقدامات خود را مستند کرده و  هرگونه سهل انگاری کارفرما و ناظر را را به صورت مستند به آنها تذکر دهند.

گفتنی است در شورای فنی استان پروژه‌های عمرانی شهرستان دنا در قالب پاورپوینت ارائه شد که عدم توجه کارشناسی و فنی به تاسیسات داخل ساختمان های احداث شده،بی‌توجهی به رمپ معلولان در چند ساختمان اداری در حال ساخت، شهرستان کاملاً مشهود بود.